Bake Affair Starodavni žitni kruh SINGLE

Pristno in okusno

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

S to mešanico za peko lahko pripravite okusen starodavni žitni kruh brez predznanja o peki. Kislo testo iz trde pšenice in sladni cuvée zagotavljata slasten okus. Idealno za vso družino.

Sveže sestavine:

  • 215 ml vode

Nasveti:

  • Za hrustljav izdelek lahko peki papir navlažite z vodo.
  • Takoj ko dno kruha porjavi, je kruh pečen.

Priprava za 1/2 kg kruha:

  1. Mešanico za peko vsujte v posodo, dodajte 215 ml mlačne vode in testo gnetite ročno ali z mešalnikom približno 3 minute.
  2. Testo pokrijemo in pustimo počivati v skledi pri sobni temperaturi (pribl. 24°C) približno 45 - 60 minut.
  3. Delovno površino pomokajte.
  4. Testo položite na pomokano delovno površino in ga pregnetemo. Oblikujte okroglo obliko in položite s koncem navzdol v košaro za peko ali na pekač, obložen s papirjem za peko.
  5. Testo malo pomokamo in pokrijemo ter pustimo zoriti na toplem (cca. 24°C) cca 60 minut.
  6. Pečico segrejemo na 230°C (40 minut pred zaključkom vzhajanja).
  7. Testo prevrnemo na pekač, obložen s peki papirjem, ali na kamen za peko.
  8. Z ostrim rezilom zarežite po vrhu testa.
  9. Pomembno: rezi morajo biti dovolj globoki, da lahko para zlahka uhaja.
  10. Tukaj lahko pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot in ustvarite vzorce!
  11. Pečemo 15 minut pri 230°C, nato zmanjšamo temperaturo na 190°C in pečemo še 30 minut.
  12. Odstranite s pekača in kruh popolnoma ohladite
  13. Narežite in postrezite.
Znamka: Bake Affair
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Bake Affair Starodavni žitni kruh SINGLE

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Starodavni žitni kruh SINGLE" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder