Kulau Čisti sladkor kokosovega cveta bio
Naravno sladilo
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Opis
KULAU sladkor iz kokosovega cvetja je naravno sladilo.
- uporaba kokosovega sladkorja ima v Aziji dolgo tradicijo.
- rjavi sirup najprej pridobijo iz močnih socvetij kokosove palme, ki jih obdelajo takoj po obiranju. Palmin sok kuhamo in zgostimo ob stalnem mešanju, dokler se vlaga, ki jo vsebuje, zmanjša na minimum. Po ohladitvi sladkor fino zmeljemo.
- zaradi izrednega, rahlo karamelnega okusa in prehranskega pomena sladkor v kokosovih orehih postaja vse bolj priljubljen tudi v evropskih kuhinjah. Fina kristalna struktura zagotavlja, da se sladkor takoj stopi.
- vsebuje zlasti veliko število mineralov, kot so kalij, cink in železo.
Vse izdelke KULAU redno preverjamo v neodvisnem laboratoriju. KULAU vedno odpušča nepotrebne dodatke in ponuja vse kokosove izdelke čim bolj naravne in ne rafinirane.
Država izvora: otok Java, Indonezija
Znamka: | Kulau |
---|
Prehrambena dopolnila ne služijo kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Shranite na mestih, ki niso dosegljiva otrokom.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.
Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.
Dodatne informacije
Prehrambene vrednosti | na 100g |
---|---|
Kalorična vrednost | 381 kcal / 1595kJ |
Beljakovine | 1,1 g |
Ogljikovi hidrati | 93,4 g |
Od tega sladkorji | 91,5 g |
Maščobe | 0,4 g |
Od tega nenasičene maščobne kisline | 0,1 g |
Sol | 0,1 g |
Sestavine: sladkor iz kokosovega oreha *
* iz nadzorovane ekološke pridelave
Poreklo: Indonezija